Florin, un programator de 24 de ani din București, și-a pierdut mâna dreaptă în urmă cu o lună, într-un cumplit accident de mașină. În scurt timp, rudele, prietenii și cunoștințele i-au sărit în ajutor, donând bani, fiecare cât a putut, solidaritatea acestora inspirând alți mii de necunoscuți să sară în ajutorul lui. Nu a durat mult și Florin a avut suficienți bani să-și transplanteze nu o mână, ci șase.

“Sunt atât de emoționat, că nici nu pot să vorbesc. Toți oamenii aceștia sunt niște eroi pentru mine, mă rog pentru ei cu toate cele trei perechi de mâini”, spune Florin, ștergându-și lacrimile cu mâna stângă superioară.

Șase mâini are acum Florin, amplasate în diferite zone ale corpului. “Mi-am permis atât de multe mâini, că nici nu știam unde să le pun, chiar mă gândeam la un moment dat să mă rezum la patru, dar sigur aș fi arătat ridicol. Până la urmă mi-am pus una în locul unde a fost mâna dreaptă inițială, două le-am pus pe fese, ca să nu mă mai întorc când trebuie să mă șterg la fund, și două pe picioare, ca să mă pot lega la șireturi fără să mă aplec”, explică tânărul.

Povestea lui Florin demonstrează încă o dată că  mai există bunătate în lume și, dacă vrem cu adevărat, îl putem ajuta pe cel de lângă noi când are nevoie.