Dezbaterile sunt mai aprige ca niciodată între părinții care lasă educația copiilor în seama instituțiilor de învățământ abilitate și părinții care vor să-i învețe singuri, prin homeschooling. Iată câteva dintre avantajele acestui sistem controversat, în caz că sunteți nehotărâți.

1. Veți avea mai multe ore pe zi să vă ruinați psihic copilul. Gândiți-vă câte afecțiuni și deviații psihice – de care școala nu este capabilă– îi puteți induce copilului vostru dacă petreceți 12-15 ore pe zi cu el. Posibilitățile sunt nelimitate, dacă aveți puțină imaginație.

2. Copilul vostru nu va mai face sex cu o profesoară necunoscută, ci cu oameni care chiar îl iubesc. Dacă până acum vă temeați că băiatul vostru va fi sedus de o profesoară frustrată și excitată, despre care nu știți nimic, homeschooling-ul vă scapă de griji. Acum, copilul poate face sex chiar cu voi, părinții, într-un mediu confortabil și iubitor, nu pe fugă și filmat de colegi cu telefoanele.

3. Puteți fuma împreună cu copilul, în loc să-l lăsați în compania unor amărâți de vârsta lui, care nu sunt în stare să ducă o țigară până la capăt. Cât de matur se va simți micuțul când va pufăi alături de oameni în vârstă, mai ales când vine mătușa Georgeta, cu țigările alea maro. În plus, fumatul încurajează socializarea și vă puteți apropia sufletește de copilul vostru.

4. Vă puteți învăța copilul lucruri practice și utile în viață, cum ar fi să plătească o factură din banii lui. Homeschooling-ul e mai scump decât educația clasică, dar dacă vă învățați copilul să plătească gazele și curentul din banii lui, mai reduceți din cheltuieli.

5. Canapeaua de acasă e mult mai confortabilă pentru copil decât banca de la școală, dacă tatăl nu se masturbează pe ea în timpul lecțiilor. Canapeaua moale și mătăsoasă îl scapă de pericolul afecțiunilor cauzate de băncile incomode de la școală, dar dacă tatăl său stă lângă el și se masturbează, poate deveni inconfortabil și îl va distrage de la învățătură, așa că aveți grijă.

6. Vă puteți învăța copilul doar despre istoria sporturilor ecvestre în România și implicațiile filosofice ale operei poetice la Lucian Blaga, și atât, nimic altceva. Școala acoperă multe arii tematice, dar dacă vreți să-i hrăniți copilului cunoștințe doar despre istoria sporturilor ecvestre în România și implicațiile filosofice ale operei poetice la Lucian Blaga, fără să fie distras de materii precum matematica sau biologia, homeschooling-ul este singura cale.

7. Poate purta un tricou cu “FUCK YEAH, I’M HOMESCHOOLED!”. În orice instituție de învățământ, acest tricou nu ar avea sens, dar dacă face școala acasă, îl poate purta fără probleme.