Lasă ochișorii ăia negri să te hipnotizeze și aproape că nici nu observi cum razele soarelui îi scaldă pielea fostului prim-ministru al României din perioada 1996-1998.

caine-1

Două pufoșenii albe înseamnă două motive mai mult decât suficiente să nu bagi de seamă că în poză apare și Victor Ciorbea.

caine-2

Sigur, actualul Avocat al Poporului are fruntea deformată sever, dar acest cățeluș maroniu este perfect simetric, așa că n-ai niciun motiv să nu te uiți doar la el.

caine-3

Wow, ar fi bine să țină limbuța afară, pentru că e singura care te poate distrage pentru câteva momente de la faptul că Victor Ciorbea apare semi-nud în colțul din dreapta jos.

caine-4

Nu știm de ce e trist, dar sigur nu vom afla răspunsul uitându-ne cum fostul primar general al Bucureștiului meditează fără haine.

caine-5

Ok, aici am greșit: câinele ăsta seamănă prea mult cu Victor Ciorbea. Nu te condamn dacă îți amintești că în poză se află și cel distins cu premiul pentru cea mai bună performanță politică în anul 1996.

toudi1

Cățelușule, ar fi bine să te trezești și să faci ceva simpatic, altfel vom fi obligați să ne uităm la sânii semi-păroși și surprinzător de simetrici ai lui Victor Ciorbea.

caine-8

Un husky, doi husky, trei – aș fi vrut să scriu husky, dar din păcate Victor Ciorbea îmi strică socotelile. Oricum, și cu doar doi husky, poza este peste măsură de drăgălașă, dacă nu îl băgăm în seamă pe cel care a condus PNȚCD între 2001 și 2004.

caine-9

Într-adevăr, ăsta nu e cățeluș, dar am zis că dacă schimb brusc animalul, vei uita complet că actualul membru al Senatului Onorific European se va bronza peste tot, în afară de gât.

caine-10