Nu e vorba de știință, ci de horscop sau clarviziune, sau, oricum, ceva din sfera asta. Un grup de cercetători din, să spunem, Marea Britanie, a descoperit că luna în care te naști determină cu precizie modul cum vei părăsi această lume. Atenție: dacă nu ești pregătit sufletește să afli cum îți va fi sfârșitul, nu citi mai departe, mai ales dacă ești născut în septembrie:

Ianuarie – Insuficiența cardiacă îți vine de hac, când vecinul întors din vacanță mai devreme te prinde sărind dezbrăcat pe trambulina din spatele casei lui.

Februarie – Dacă te-ai născut în cea mai scurtă lună a anului, îmi pare rău, vei avea o moarte violentă: călcat de tren în timp ce cauți linia de intersecție a șinelor de cale ferată.

Martie – Ghinion dacă te-ai născut în luna mărțișorului: vei muri prin pronunțarea decesului de către paramedici.

Aprilie – Dacă ai fost adus pe lume în aprilie, îți găsești sfârșitul căzând de la etajul 6, după ce ai confundat cu tine însuți dublura angajată ca să îți înscenezi moartea.

Mai – Nu există cazuri documentate de oameni născuți în luna mai.

Iunie – Vei suferi un anevrism cerebral, în timpul unui interviu despre dovleacul uriaș descoperit de Google Maps în curtea ta.

Iulie – Decesul va surveni după ce copacul pe care îl tai cu drujba cade, scoate un pistol și te împușcă de patru ori în cap.

August – Vei muri în propria cadă, sfâșiat de o haită de lupi.

Septembrie – Cultul de venerare a vidrelor marsupiale, din care faci parte, îți ordonă să te arunci într-un vulcan activ, în cadrul unui act de sinucidere în masă, al cărui unic participant ești tu.

Octombrie – Vei fi ucis de o persoană născută în septembrie.

Noiembrie – Vei muri pe trecerea de pietoni, spulberat de un șofer beat, apoi te vei trezi miraculos în ziua înmormântării. Câteva secunde mai târziu, dricul va fi spulberată de un șofer beat și vei muri definitiv.

Decembrie – Persoanele născute în decembrie sunt nemuritoare.