Plătești prea mult pentru curentul electric? Urmează aceste sfaturi simple și cu siguranță suma de pe factură va fi mult mai mică la sfârșitul lunii.

1. Deconecteaz-o pe bunica de la aparate. Știu că o iubești, dar au trecut deja 6 luni de când a intrat în comă. Acceptă realitatea și las-o să se ducă. N-ai idee cât curent consumă toată acea aparatură medicală și nici măcar nu ți-a lăsat ceva în testament.

2. Stinge lumina când clipești. Când clipești, n-ai nevoie să vezi. De ce irosești bani ținând lumina aprinsă în timpul celor 4 minute zilnice în care ții ochii închiși de la clipit?

3. Alege-ți un partener de viață urât. Dacă partenerul tău de viață este hidos, vei avea tendința să ții tot timpul lumina stinsă, ca să nu-l vezi, economisind astfel semnificativ la factură.

4. Dacă ți se strică un aparat sau un bec, nu îl înlocui. Este dovedit științific că un aparat electrocasnic consumă mai mult curent atunci când este funcțional. Când ți se defectează ceva prin casă, zi mersi și numără banii economisiți la sfârșit de lună.

5. Renunță la cele 47 de lăzi frigorifice și îngroapă cadavrele pe câmp, ca orice om normal. Chiar nu înțeleg de ce ții cu tot dinadinsul să păstrezi toate cadavrele, când ai ditamai câmpul la marginea orașului, unde poți să le îngropi. O singură ladă frigorifică în loc de 47 va face minuni la factură.