Ți se întâmplă des să uiți copilul în supermarket, grădina zoologică sau cimitir, și să nu îl mai găsești când te întorci după el peste patru ore? O aplicație revoluționară bazată pe tehnica recunoașterii faciale rezolvă această problemă.

Folosind o bază de date globală, ce conține poze cu toți copiii vii existenți în lume, aplicația îți găsește unul aproape identic cu al tău, pentru a-l avea la îndemână în eventualitatea neplăcută că îl pierzi.

Virgil (32 de ani) are obiceiul nesănătos să își uite copilul peste tot, iar acest nărav l-a adus aproape de divorț. De când folosește aplicația, el a găsit șase copii asemănători cu Răducu al său, pe care îi ține închiși în pivnița casei. De fiecare dată când îl pierde pe Răducu, Virgil apelează la una dintre dublurile găsite de aplicație și viața lui poate continua la fel ca și până acum. “E fantastic să nu ai grija copilului”, exclamă Virgil, cu un zâmbet mare pe figură.

Aplicația ne arată încă o dată cât de fascinantă este genetica și cum reușește ea să creeze persoane aproape identice, fără să fie înrudite între ele.