Stai pe Facebook toată ziua, dar pun pariu că habar n-aveai despre aceste opțiuni secrete:

1. Like la toate postările puse vreodată pe Facebook. Să răsfoiești newsfeed-ul pentru postări care să merite like-ul tău poate fi o activitate consumatoare de timp. Opțiunea de apreciere a tuturor postările existente pe Facebook, te asigură că nu vei rata nici o postare care îți place, indiferent dacă o vezi sau nu.

2. Opțiunea de a nu posta zilnic poze cu bebelușul tău fotografiat în toate pozițiile. Deși pare incredibil, Facebook nu te obligă să postezi în fiecare zi poze cu bebelușul tău, nici măcar pe cele absolut identice.

3. O voce de fundal care narează tot ce faci. Dacă simți că e prea liniște când cotrobăi prin pozele din urmă cu cinci ani ale tipei pe care o “stalkărești”, activează narațiunea de fundal. Poți alege din zeci de voci, de la Corneliu Vadim Tudor, până la Stephen Hawking.

4. Autentificarea testamentului. Facebook poate părea o rețea plină de poze cu pisici și bebeluși, dar știai că se ocupă și de lucruri mai serioase? De exemplu, îți oferă opțiunea să îți autentifici testamentul, evitând un drum costisitor la notar. Trebuie doar să îl postezi pe wall și să obții cel puțin 100 de ‘Sad’-uri.

5. Poți crea un event pentru fiecare activitate de zi cu zi. Dacă vrei să îți organizezi mai bine viața, nu căuta în altă parte, pentru că Facebook are tot ce îți trebuie. De exemplu, dacă mai târziu vei avea nevoie la baie, creează eventul “Use the bathroom” și dă ‘going’ (sau doar ‘interested’, dacă simți că mâncarea nu va fi digerată în timp util). Adio, dezorganizare.