Fie că vrei să previi sau să combați nedorita răceală, urmează aceste sfaturi și drumul tău spre sănătate va deveni mult mai scurt.

1. Dormi într-un lan de usturoi. Consumul de usturoi previne răceala, dar nu previne respirația îngrozitoare. Dormi câteva nopți într-un lan de usturoi și îți vei întări sistemul imunitar, fără să-ți miroasă gura ca un castron de mujdei.

2. Găsește o persoană la fel de răcită și strănutați-vă în față. Cei doi viruși se vor anula reciproc, și, după câteva strănuturi, veți fi ca scoși din cutie de sănătoși.

3. Scrie pe Facebook “Sunt răcit/ă, ajutor!”. Cu cât primești mai multe like-uri, cu atât te vei face bine mai repede.

4. Fă un duș fierbinte cu apă clocotită la 100 de grade. Temperatura ridicată a apei îți va jupui pielea, dar este singura soluție pentru ca aceasta să pătrundă în corp, ca să se lupte cu virusul.

5. Dormi cel puțin 3 ore în fiecare oră. E bine să te tratezi cu plante și ceaiuri, dar nu uita de importanța odihnei. Asigură-te că dormi măcar 3 ore în fiecare oră, ca să-i dai organismului timpul necesar să se refacă.

6. La fiecare 8 ore, injectează-ți o cană de ceai de mușețel exact în zona unde se află răceala. E ok să bei ceaiuri, dar cine îți garantează că ele vor ajunge exact în zona potrivită? Depistează cu exactitate unde anume în corp s-a refugiat răceala și injectează-ți lichidul vindecător, astfel încât acesta să atace direct microbii, fără să mai piardă timp prețios scurgându-se pe esofag.

7. Folosește din plin lămâi. Lămâile sunt esențiale pentru combaterea răcelii. Vinde în piață câte lămâi poți și, cu banii obținuți, cumpără vitamina C, ca să îți întărești sistemul imunitar.

8. Consumă acid coloidal ionic. Nu știu la ce e bun, dar, cu așa o denumire științifică, sigur te va scăpa repede de răceală.

9. Aplică pe răceală albastru de metil, dar numai dacă răceala este albastră. Depistează răceala și vezi ce culoare are. Dacă este albastră, soluția e una singură: albastrul de metil aplicat local.

10. Fă gargară cu bucăți de ghimbir. Știu că este mai la îndemână să prepari un suc de ghimbir, dar această acțiune elimină aproape toate proprietățile vindecătoare ale ghimbirului. Taie ghimbirul în bucăți cât mai mari, fă gargară cu ele și apoi scuipă-le.