1. Să cânte imnul național. Imediat ce ai intrat în starea de inconștiență, dentiștii sunt obligați prin lege să marcheze momentul cu intonarea imnului național al României, împreună cu asistenta și persoanele din sala de așteptare.

2. Să îți numere dinții. Fiecare dentist este obligat să îți numere dinții înainte să se apuce de treabă, iar la final, dacă numărul dinților nu este același ca la început, trebuie să îți pună dinți de la el.

3. Să îți scrie pe față ce alimente ai voie să mănânci în zilele următoare intervenției. Sincer acum, dacă ai fi conștient, nu l-ai lăsa niciodată să îți scrie pe față, tocmai de aceea este nevoit să o facă după ce intri sub anestezie.

4. Să sune președintele și să îl țină la curent cu toate etapele intervenției. Președintele României trebuie să știe tot timpul în ce stadiu se află pacienții sub anestezie din toate cabinetele stomatologice ale țării, doar a jurat că va avea în grijă sănătatea populației.

5. Să recite primul act din Hamlet și să-l mimeze cu gura ta. Atunci când un pacient se află sub anestezie, dentistul este obligat să recite primul act din Hamlet, în timp ce mișcă buzele pacientului, ca să se potrivească cu ce citește.

6. Să exerseze închiderea dramatică a ochilor tăi, pentru situația neplăcută când mori pe scaun. Intervențiile stomatologice nu sunt lipsite de riscuri, iar dacă un pacient moare pe scaun, dentistul trebuie să știe să îi deschidă ochii și apoi să îi închidă, trecând palmele peste chipul său într-un mod cât mai dramatic.

7. Să te hrănească, dacă intervenția se prelungește. Dacă extracția depășește timpul previzionat, pacientul va avea nevoie de mâncare, altfel intestinele vor scoate sunete ciudate și îl vor deranja pe dentist. Acesta trebuie să îl hrănească pe pacient, lucru la îndemână având în vedere că gura sa este deja deschisă.