7. Salata de Legume – Femeia stă în genunchi, cu spinarea orizontală, iar bărbatul vine pe la spate și, în timp ce o penetrează repetat, prepară o salată de legume pe spinarea ei. Cine are orgasm primul se alege cu salata.

6. Doggy Style – Partenerii fac sex în timp ce sunt priviți de cel puțin un câine.

5. Noaptea Nunții – Cei doi membri ai cuplului sunt poziționați față în față, cu mâinile pe genunchi, privindu-se. Apoi, în același timp, ei așteaptă să vină noaptea nunții, pentru că au decis să aștepte până la căsătorie ca să facă sex.

4.  Duelul – Bărbatul și femeia se urcă fiecare pe câte un cal. Caii pornesc în galop unul spre celălalt și aleargă până se ciocnesc. Inerția îi aruncă pe cei doi parteneri unul în celălalt, rezultând faimoasa poziție sexuală “Duelul”.

3. Toboganul – Femeia stă cu picioarele desfăcute la baza unui tobogan. Bărbatul urcă pe tobogan și alunecă până ajunge cu penisul în vaginul femeii. Se repetă mișcarea până la orgasm.

2. Hârtia Igienică – Femeia este așezată pe veceu. Observă că nu mai are hârtie igienică și îl strigă pe bărbat să îi aducă. Bărbatul vine cu hârtie igienică înfășurată pe penisul erect. Femeia folosește hârtia și, când ajunge la final, observă penisul erect. Cei doi se excită și încep actul sexual.

1. 69 – Fiecare are la dispoziție câte 69 de secunde să își aducă partenerul/partenera la orgasm. Se dă cu banul pentru a se stabili cine începe.