Ce planuri aveți cu România?

Am demarat un proiect ambițios de a transforma granițele țării într-un pătrat perfect, cu linii pefect drepte și unghiuri pefect drepte. Momentan lucrăm la construirea unei rigle uriașe, de 1000 de kilometri, cu care vom trasa efectiv granițele șterse cu radiera de 40 de kilometri. Țin să duc la capăt acest proiect pentru că mă nemulțumește forma de pește a României. Sunt alergic la pește.

Care este domeniul cu cele mai mari realizări, de când sunteți președinte?

Medicina. Acum doi ani am oferit finanțare de la buget pentru un dispozitiv pe bază de magnet, capabil să adune monedele de pe jos fără ca persoana să se aplece. Datorită acestui fapt, incidența durerilor de spate cauzate de aplecările bruște a fost redusă cu 50%. E un motiv de mândrie pentru mine.

Vă treziți greu dimineața?

Am câteva drone programate să vină la fereastră și să ciripească. Dezavantajul este că atunci când o dronă se lovește de geam, îl face țăndări, apoi zboară haotic prin casă și distruge totul. Dar, știți cum e: nu te pui cu natura imprevizibilă.

Ce sfat i-ați da unui copil care vrea să devină președintele României?

Să aștepte până împlinește 18 ani. Copiii nu pot fi președinți.

Aveți vreun tatuaj pe care îl regretați?

Da. Acum o săptămână mi-am tatuat lista de cumpărături pe antebraț, pentru că de fiecare dată când o scriam pe hârtie, o mâncam, din cauza dependenței mele de a mânca hârtie. Din păcate, tatuajul mă obligă să cumpăr în fiecare zi aceleași alimente. M-am plictisit să am același meniu în fiecare zi. Dacă știți pe cineva care șterge tatuaje, vă rog să-mi spuneți, înainte să-mi tai singur mâna.