Cât de des vorbiți cu Dumnezeu?

Destul de rar. Apelez la el doar atunci când am nevoie de sfaturi referitoare la ce tip de adeziv pentru fixarea termopanelor este mai durabil. Îl întreb asta pentru că El are capacitatea de a vedea în viitor, și astfel îmi poate spune ce adeziv va ține mai mult.

Ce ne puteți spune despre noul proiect de eficientizare a sfințirii României cu ajutorul dronelor?

Că va costa foarte mult.

Care este paragraful dumneavoastră preferat din Biblie?

Nu știu citatul pe de rost, că n-am mai deschis de mult Biblia, dar este partea unde se spune că trebuie să mâncăm o cantitate de lăcuste proporțională cu păcatul săvârșit, pentru a fi iertați, iar lăcustele să fie vii, nu gătite. E preferatul meu pentru că mie îmi plac foarte mult lăcustele, și le mănânc indiferent dacă am păcătuit sau nu.

Cât durează să vă îmbrăcați cu toate straiele bisericești?

Nu durează, pentru că nu le dezbrac niciodată. De fapt, eu așa m-am născut, cu straie de aur și podoaba asta imensă pe cap, care i-a provocat un travaliu sfâșietor mamei mele, și la propriu și la figurat. Straiele au crescut odată cu mine, în mod miraculos. Nici nu știu cum arată corpul meu. S-ar putea să nici n-am corp, să fiu o masă amorfă de aur și metale prețioase, a cărei formă doar imaginația o poate construi. Numai Dumnezeu știe.

Cu ce vă ocupați în timpul liber?

Lucrez la o rețetă de înghețată cu aromă de tămâie. Mi-am cumpărat deja un icecream truck asemănător cu papa mobilul, de unde va răsuna muzică bisericească. Sper ca în timp aceasta să devină ocupația mea full time.