1. Va fi găsit leacul pentru creșterea urechilor suplimentare în locuri întâmplătoare de pe corp. În maximum 10 ani, vom scăpa de povara acoperirii urechilor apărute peste noapte în creștet sau deasupra sfârcurilor.

2. Pacienții vor putea păstra obiectele uitate de chirurgi în ei. Dacă până acum pacienții erau obligați prin lege să returneze obiectul în maximum 30 de zile de la data operației, se spune că în viitor aceștia vor putea păstra foarfecele, telefonul sau asistenta uitate de chirurg în ei.

3. Va fi realizat primul transplant de sprâncene. Incredibil.

4. Se va inventa, în sfârșit, pila de ascuțit bisturie. Dacă până acum, mulți chirurgi se chinuiau ore întregi să pătrundă prin pielea pacientului cu un bisturiu bont, pila de ascuțit bisturie va ușura semnificativ orice operație.

5. Radiografiile vor fi de domeniul trecutului. Adio, raze dăunătoare. În viitor, medicii vor putea examina scheletul scoțându-l din corp, uitându-se la el, și apoi punându-l la loc. Nu e medicina fascinantă?

6. Obezitatea va fi înlocuită cu o obezitate mai mare. În-fri-co-șă-tor.

7. Copiii care ascund o minge de fotbal sub tricou prefăcându-se că sunt însărcinați vor avea dreptul să facă avort. Un nou pas spre normalitate.