Povestiți-ne ritualul de zi cu zi pe care îl aveți când ajungeți la birou.

Vin la birou cu noaptea în cap, ca să ajung înaintea portarului. Dacă ajung după el, sunt obligată prin contractul de muncă să boxez cu el în fața primăriei. Dacă îl înving, intru în clădire, dacă nu, mă întorc acasă și pierd o zi de lucru. Dacă reușesc să intru în clădire, eu și toți angajații primăriei cântăm în cor melodia nemuritoare “Drumurile noastre”, compusă de Smiley. Apoi ajung în birou și extrag un bilețel dintr-o pălărie. Pe fiecare bilețel este un număr. Acela este numărul de mătănii pe care trebuie să îl fac înainte să mă apuc de lucru.

Care este cea mai mare provocare pentru primarul unei capitale europene?

Soțul meu, Florin Pandele. Pentru că el conduce o localitate mult mai mică decât Bucureștiul, se simte emasculat, și de aceea, în fiecare noapte, umblă cu o dubă prin București și răpește oameni ca să-i aducă în Voluntari, pentru a crește populația comunei. Bucureștenilor le este frică să mai iasă pe stradă, și încă nu am găsit metode să îi protejez.

Aveți în plan vreun proiect major pentru București?

Da. Mi-am propus să umplu toate gropile din capitală cu apă sfințită. Este dovedit neștiințific că apa sfințită are puteri miraculoase de reasfaltare. Cred că acest proiect îmi va câștiga următorul mandat de primar.

Ce hobby-uri aveți?

M-am apucat recent de cusut goblenuri. Așa mi-a venit ideea să îmi cos chipul pe toate carpetele existente cu Răpirea din Serai. Visez de când eram copil ca cei doi cai din celebrul tablou să poarte chipul meu.

Ce sfaturi aveți pentru tinerele domnișoare care vă privesc ca pe un model?

Să facă sex numai după căsătorie. Eu și Florin ne căsătorim în fiecare zi, ca să putem face sex după căsătorie. Sexul premarital este singurul păcat menționat în Biblie, și pentru că l-am respectat, Dumnezeu m-a ajutat să ajung unde am ajuns.