1. Dă găuri dreptunghiulare în pereți și acoperă-le cu geam. Se numesc ferestre și sunt extraordinar de utile: permit aerului să intre în apartament, sunt mult mai comode decât ușa când vrei să ieși la pâine sărind cu parașuta, și îți permit să-ți spionezi vecinii într-un mod mai subtil decât să te duci la ei în apartament și să-i privești.

2. Economisește spațiu și energie deconectând de la aparate cele 7 bunici care îți ocupă fiecare cameră. Pe lângă că învârte contorul ca nimic altceva, aparatura medicală ocupă și mult loc. E timpul să renunți la speranța că bunicile tale se vor mai trezi vreodată și să faci ce e mai bine pentru confortul casei tale.

3. Adaptează cauciucurile în funcție de anotimp. Când se apropie iarna, nu uita să-ți treci casa pe cauciucuri de iarnă, altfel riști accidente care pot fi ușor evitate.

4. Adaugă în ușa ta o ușă pentru poștaș. Ușa are o deschizătură specială, însă pe acolo încap doar scrisorile, nu și poștașul, de aceea rămâne mereu blocat. Scapă-l de chinuri decupând în ușa ta o ușă suficient de mare pentru o persoană de dimensiunile lui.

5. Înlocuiește ușa de la intrare cu un perete, ca să ții hoții afară. Ce hoț va avea răbdarea să intre prin efracție printr-un perete? Vă spunem noi: niciunul.

6. Cumpără un acoperiș nou înainte ca cel actual să expire. Când un acoperiș expiră, riscul de a te trezi cu el în cap crește semnificativ. Fii prevăzător și mereu la curent cu data expirării inscripționată pe partea laterală a acoperișului tău.